Ständigt lyhörda med goda värderingar

Tjänster

Vi på Elpartner projekterar, installerar och utför allt inom el- och teleinstallationer i alla typer av fastigheter. Vi hjälper såväl offentliga som privata fastighetsägare inom alla tänkbara branscher och vi kompromissar aldrig med kvalitén

Flera goda referenser

Vi på Elpartner är mån om kunden och strävar alltid efter att överträffa kundens förväntningar. Vi har under åren samlat på oss flera goda referenskunder som vi gärna delar med oss av. Ta del av dem här. 

Våra medarbetare

Våra medarbetare klassas till den nya generationens elektriker som hellre ser möjligheter än problem och där framtidens levnadssätt spelar roll. Alla arbetar som ett lag och är delaktiga i utvecklingen framåt. 

En partner att lita på

Vi är en partner att lita på. Planering och struktur är en självklarhet för oss och vi vågar sikta högt. Vi är prestigelösa med allt vi gör och lämnar jobbet i ordning och reda. Stolthet är viktigt för oss och ska genomsyra allt vi gör. 

Vi certifierar oss

Vi vill att god kvalitet ska genomsyra allt vi gör och vi tar vårt jobb på största allvar. Därför tar vi nu steget att certifiera oss inom ISO9000, ISO9001 och ISO45001